(on)gewone mensen

Communicatie

(On)gewone mensen

Interessante website vol met inspirerende mensen.

Via via, kwam ik op deze site: Humans of New York. Foto’s gemaakt door fotograaf Brandon Stanton. Hij is begonnen met het plaatsen van foto’s van gewone Newyorkers om te laten zien hoe divers de inwoners van New York zijn.

Na New York is hij door Iran getrokken, wat wel bijzonder is voor een Amerikaan. Ook deze foto’s laten zien hoe divers mensen zijn: aan de ene kant zo gewoon en aan de andere kant zo bijzonder.

Ook is hij in Zuid-Soedan geweest. Hij fotograaft ook hier gewone mensen. Mensen zoals jij en ik. Gewone mensen (en kinderen) die dromen hebben, houden van andere mensen, verdrietig zijn om wat ze missen en blij zijn met wat ze hebben.

De laatste weken fotograaft Stanton mensen in het kader van de olympische spelen voor gehandicapten.

Wat een inspirerende en vertederende foto’s…….zucht!

 

Boekbespreking – Steal like an artist

Boekbespreking – Steal like an artist

Dit is een boekbespreking van het boek van Austin Kleon – Steal like an artist. Een van mijn lievelingsboeken. Het boek is uit 2012, maar nog steeds actueel. Voor iedereen die af en toe out-of-the-box wil (of moet) denken.

Leve de onzichtbaren, de stillen en de afwijkenden

Leve de onzichtbaren, de stillen en de afwijkenden

Als we disruptieve mensen zo interessant vinden, waarom praten we dan niet eens met revolutionaire 60-plussers, introverte 30-minners, creatieve allochtonen, rationele vrouwen of spirituele mannen?

Inspiratie

Inspiratie