Cursussen en speurtochten

 

Online en live

Onze trainingen en speurtochten hebben al veel mensen geïnspireerd. Ze zijn grappig, creatief en zetten je aan tot nadenken. En omdat we niet veel tijd hebben zijn ze kort en direct toepasbaar.

Kardol biedt diverse trainingen, mini-cursussen en speurtochten aan om je omgeving goed te leren kennen.

 

Alles is (momenteel) online te volgen. Op een tijdstip dat het jou uitkomt. Je kunt ze meteen downloaden, nadat je je ingeschreven hebt. En beginnen maar.

 

Voor de echte doorzetters hebben we de masterclass ‘Ken je omgeving’. Een iets langere cursus om te leren als antropoloog naar je omgeving te kijken.

 

Wil je eerst eens kijken of het iets voor je is, start dan met de gratis speurtocht of de mini-cursus ‘Waar zit die cultuur dan’.

 

 

 

Onze trainingen en speurtochten hebben al veel mensen geïnspireerd. Ze zijn grappig, creatief en zetten je aan tot nadenken.

Iedereen heeft het druk, jij dus ook. De cursussen kosten niet veel tijd en zijn direct toepasbaar.

Ontdek onze huidige trainingen:

ken je omgeving

macht & ranking

speurtocht

Kijk en leer, leer en kijk

coaching

Ontdek onze huidige trainingen:

ken je omgeving

macht & ranking

speurtocht

Kijk en leer, leer en kijk

coaching

Nou, hup, aan de slag.

 

Twijfel je nog? Heb je vragen of wil je nog iets meer weten? Neem dan contact met mij op.

contact

Nieuwste artikelen

'
Wat te doen bij twijfel? 3 tips .

Wat te doen bij twijfel? 3 tips .

Nu wil ik het meteen erkennen: ik ben een van de grootste twijfelkonten die er bestaan. Maar toch, wie twijfelt er nou nooit over zichzelf of zijn beslissingen? Als jij nooit twijfelt mag je als beloning door naar de volgende ronde, maar anders, lees vooral de tips...

Kunst en antropologie

Kunst en antropologie

De bekende series van Hans Eijkelboom. Waarbij iedereen op dezelfde manier uniek is. Of het nu gaat om mannentasjes. De leuke, hippe, fluffy vestjes of streepjespolo's. Niets zo interessant als de mens in zijn/haar natuurlijke habitat. En hoe iedereen zijn best doet...

Inclusie en Deep Democracy (concept)

Inclusie en Deep Democracy (concept)

Een workshop over inclusie en deep democracy. Dat is wat ik gisteren gegeven heb. Voor mensen die politiek geïnteresseerd zijn. Nu heb ik dat natuurlijk niet alleen gedaan. Samen met Heleen van Bruggen, organisatie-psycholoog, hebben we maanden plannen gemaakt over...