Cursussen en speurtochten

 

Online en live

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Kardol biedt diverse trainingen, mini-cursussen en speurtochten aan om je omgeving goed te leren kennen.

 

Alles is (momenteel) online te volgen. Op een tijdstip dat het jou uitkomt. Je kunt ze meteen downloaden, nadat je je ingeschreven hebt. En beginnen maar.

 

Voor de echte doorzetters hebben we de masterclass ‘Ken je omgeving’. Een iets langere cursus om te leren als antropoloog naar je omgeving te kijken.

 

Wil je eerst eens kijken of het iets voor je is, start dan met de gratis speurtocht of de mini-cursus ‘Waar zit die cultuur dan’.

 
 
 

 

 

online cursussen

 

Wat goed dat jij je wilt verdiepen in je omgeving. Zo leer je om beter te kijken wat er om je heen gebeurt. Beter te snappen wat er om je heen gebeurt en zo niet meer verrast te worden met onverwachte reacties van anderen. Maar ook zelf pro-actief te zijn. Ook heb je veel meer lol als je aandacht hebt voor wat er om je heen is.

Alle modules:

 

—  ken je omgeving —

introductie

 

 

—  DEEL I —

DENK ALS EEN ANTROPOLOOG

 

 

—  DEEL II —

JIJ EN JE OMGEVING

 

 

 

Heb je vragen of opmerkingen? Ik ben via de mail te bereiken: vraag@bureaukardol.nl. Ik probeer binnen 3 uur te antwoorden (behalve natuurlijk ’s nachts 😉 )

 

 

 

—  DEEL III —

NORMEN EN WAARDEN

 

 

—  DEEL IV —

SAMENVATTING & LEESLIJST

 

Andere trainingen: