</div >

Ken je omgeving

en leer over
macht
en cultuur.

En ontdek
waarom
dit nuttig is

online trainingen
speurtochten
webinars
coaching
voor nieuwsgierige mensen

Onze trainingen en speurtochten hebben al veel mensen geïnspireerd. Ze zijn grappig, creatief en zetten je aan tot nadenken.

En omdat jullie niet veel tijd hebben zijn ze kort en direct toepasbaar.

Waarom reageren mensen zo? Wat zijn de ‘regels’ op mijn werk? Hoe verander iets op mijn sportclub? Wie is eigenlijk De Baas en waar sta ik dan? En wat hebben cultuur en marketing met elkaar te maken?

Allemaal vragen waar je tegen aan loopt als je met andere mensen te maken hebt. Onze trainingen, webinars en speurtochten leren je alles over cultuur en je omgeving.

Duik in je omgeving

Kijk om je heen en leer je eigen omgeving kennen. Leer hoe je organisatiecultuur in elkaar zit. Ontdekken doe je samen. Samen met anderen. Meestal leuk maar ook vaak lastig.

Kijk door de bril van de antropoloog

Leer met verwondering om je heen te kijken. Kijk zonder oordeel en observeer. Herken symbolen en artefacten van de cultuur. Leer om te gaan met macht en ranking. Word een echte cultuurkenner.

Onze trainingen en webinars zijn dan geschikt voor mensen zoals jij. Korte, praktisch en online. En ga alleen of met anderen op een antropologische speurtocht.

Onze trainingen en speurtochten zijn grappig, creatief en zetten je aan tot nadenken. En omdat jullie niet veel tijd hebben zijn ze kort en direct toepasbaar. Ze hebben al veel mensen geïnspireerd om zich nog meer te verdiepen in hun omgeving.

Ontdek onze huidige trainingen:

ken je omgeving

macht & ranking

speurtocht

Kijk en leer, leer en kijk

Ontdek onze huidige trainingen:

ken je omgeving

macht & ranking

speurtocht

Kijk en leer, leer en kijk

Waar wij voor staan

 

Wij geloven dat de makkelijkste weg niet de leukste is.

Wij geloven, dat door goed om je heen te kijken je meer oog voor detail krijgt.

Wij geloven, dat door goed waar te nemen je beter in je vak wordt.

En, met een beetje mazzel, word je er ook nog een beter mens van.

Wij geloven in kennis is macht.

O ja, en wij geloven in zelfspot, slapen, The Crown (niet echt natuurlijk), democratie en pret maken.

 

Nieuwste artikelen

'
Wat te doen bij twijfel? 3 tips .

Wat te doen bij twijfel? 3 tips .

Nu wil ik het meteen erkennen: ik ben een van de grootste twijfelkonten die er bestaan. Maar toch, wie twijfelt er nou nooit over zichzelf of zijn beslissingen? Als jij nooit twijfelt mag je als beloning door naar de volgende ronde, maar anders, lees vooral de tips...

Kunst en antropologie

Kunst en antropologie

De bekende series van Hans Eijkelboom. Waarbij iedereen op dezelfde manier uniek is. Of het nu gaat om mannentasjes. De leuke, hippe, fluffy vestjes of streepjespolo's. Niets zo interessant als de mens in zijn/haar natuurlijke habitat. En hoe iedereen zijn best doet...

Inclusie en Deep Democracy (concept)

Inclusie en Deep Democracy (concept)

Een workshop over inclusie en deep democracy. Dat is wat ik gisteren gegeven heb. Voor mensen die politiek geïnteresseerd zijn. Nu heb ik dat natuurlijk niet alleen gedaan. Samen met Heleen van Bruggen, organisatie-psycholoog, hebben we maanden plannen gemaakt over...

knowledge is power