Selecteer een pagina

Heb je een dipje? Zie je het even niet meer zitten? Of wil je een beetje nieuwe inspiratie voor je verder gaat?

Vanaf vandaag krijg een af en toe (nee, ik houd niet van regelmaat) een inspiratieblog in je brievenbus.

 

 

Het eerste deel van inspiratie voor ondernemers gaat over SUGRU. FIX THAT THING. Het product is geweldig: een kneedbare goedje dat als het uit hardt een soort van siliconen wordt. En hieronder zie je een heel slimme toepassing ervan.

 

 

sugru

 

Maar niet alleen het product is inspirerend, ook hun verhaal vind ik geweldig. Op hun site staat, in foto’s, hun verhaal uitgelegd. In het begin waren ze aan het ploeteren om hun product verkocht te krijgen, ze hadden investeerders nodig, maar die waren niet geïnteresseerd want het was recessie. Nu hebben ze meer dan 5000 verkooppunten over de hele wereld en hun producten worden gebruikt op alle continenten. Ja alle continenten, ook Antarctica!

 

Ook geven ze hun klanten een stem in hun verhaal: samen maken ze wat SUGRU is. Door de voorbeelden van toepassingen te delen met ons: bezoekers van de site, wordt je weer geïnspireerd.

 

De ultieme vorm van story telling wat mij betreft.

 

Tot de volgende inspiratie voor ondernemers.

 

 

Kan je niet zo lang wachten en heb je nu behoefte aan inspiratie voor je bedrijf. Boek dan vandaag nog een strategiesessie bij bureau kardol.

 

Wil je eerst meer weten over bureau kardol (of wil je weten wie die Els toch is) bel of mail me. Dan maken we een afspraak en drinken we een kop koffie en praten wat (geheel gratis en vrijblijvend).