“Gewoon een keertje bijpraten” of een heel coachingtraject. Online of live. Voor managers, medewerkers, politici. Thema’s:  de uitdagingen van contacten met andere mensen, zoals macht, invloed, conflict, etc.

Coaching

Je hebt geen behoefte aan uitgebreide coachingtrajecten. Je wilt even bijpraten. Je twijfelt ergens over en je hoeft geen oplossing te horen, je wilt even tegen iemand aanpraten die alleen luistert en soms zelfs de juiste vragen stelt.

Een uur kan al voldoende zijn.

Meld je dan bij mij aan en zeg dat je alleen even wilt bijpraten. Ik weet dan wat je bedoelt.

KLIK hier VOOR KEUZE 01

Keuze 01. Even bijpraten.

Observeren

Keuze 02. Coach jezelf.

Volg de korte online training Coach jezelf. Deze training helpt om je om jezelf vragen te stellen en zo tot de juiste antwoorden te komen.

Kan met of zonder 1 uur persoonlijke (online) coaching.

KLIK hier VOOR KEUZE 02: DE ONLINE TRAINING COACH JEZELF!

Keuze 03. Maatwerk.

Ik geloof heel erg in de eigen kracht van mensen. We weten vaak wel wat de goede keuzes zijn, maar soms hebben we een steuntje nodig om deze goede keuzes ook te maken.

Soms heb je behoefte aan een langer traject, omdat je een nieuwe baan hebt of een carrièreswitch wilt maken. Ook dan kan je bij mij terecht. Neem contact met mij op en ik kan je vertellen wat ik voor je kan betekenen.

KLIK hier VOOR KEUZE 03: MAATWERK

Eerst maar eens contact & weten wat een antropoloog voor je kan doen?

 

Eerst maar eens contact & weten wat een antropoloog voor je kan doen?

 

Eerst maar eens contact en weten wat een antropoloog voor je kan doen?

 

Kosten

De kosten van individuele coaching bedragen € 80 per uur (ex. BTW voor ondernemers). Een strippenkaart voor 5 sessies kost € 380 excl. BTW (5% korting). Dit doen de meeste mensen.

Teamcoaching vindt plaats per dagdeel van maximaal 4 uur  (€ 400 excl. BTW voor ondernemers) of per avond maximaal 2,5 uur (€ 250 excl. BTW). Het kan zijn dat meerdere dagdelen nodig zijn.

Vervolg

Na het intake gesprek kan het zijn dat jullie of wij niet door willen met de opdracht. Dit mag zonder opgaaf van reden. Wij zijn wel altijd benieuwd waarom een opdracht niet doorgaat. Dit horen we dan ook graag en we willen dit ook aan jullie vertellen.

De kosten en de tijdsduur wordt van te voren, in onderling overleg afgestemd en schriftelijk bevestigd. Er komen geen onverwachte kosten bij.

Als er tussentijds klachten, opmerkingen of zorgen zijn, laat het ons weten dan kunnen we er iets aan doen.

 

Nieuws & Tips

$