Coaching & mentoring

Een coach of mentor helpt je om ambities, doelen en twijfels beter onder woorden te brengen. Zo leer je jezelf (opnieuw) kennen. Ook het gedrag van anderen is dan vaak beter te begrijpen. Dit alles zorgt er voor dat je effectiever en meer ontspannen kunt functioneren.

Coaching & mentoring

Een coach of mentor helpt je om ambities, doelen en twijfels beter onder woorden te brengen. Zo leer je jezelf (opnieuw) kennen. Ook het gedrag van anderen is dan vaak beter te begrijpen. Dit alles zorgt er voor dat je effectiever en meer ontspannen kunt functioneren.

Voor wie is het?

 

Wij coachen iedereen die zit met levens- en werkvragen. Wij werken vooral met ambitieuze gemeenteraadsleden, fractievoorzitters en wethouders. Maar ook met ‘gewone’ mensen. Je kunt ons benaderen voor loopbaan- en levensloopvragen of voor vragen rond jouw politieke ambt.

Onze voorkeur gaat uit, ondanks corona om elkaar toch af en toe ‘echt’ te spreken. Om de nabijheid en verbinding te bereiken. Maar we hebben ook veel ervaring metonline coaching en mentoring.

Wij werken corona proof!

De meeste coachingtrajecten duren ongeveer 5 sessies van ca. 1 uur.

Onze stijl van coachen is licht provocerend, maar liefdevol en met humor.

 

Intakegesprek

Het intake gesprek is gratis en geheel vrijblijvend en dient vooral om elkaar te leren kennen. Als er een vervolggesprek komt, wordt hier de coachvraag geformuleerd en onderzoek gedaan.

Kosten

 

De kosten van individuele coaching bedragen € 80 per uur (ex. BTW voor ondernemers). Een strippenkaart voor 5 sessies kost € 380 ex BTW (5% korting). Dit doen de meeste mensen.

Teamcoaching vindt plaats per dagdeel van maximaal 4 uur  (€ 400 ex BTW voor ondernemers) of per avond maximaal 2,5 uur (€ 250 ex BTW). Het kan zijn dat meerdere dagdelen nodig zijn.

Als ik erg ver moet reizen kan het zijn dat er reiskosten (o.b.v. openbaar vervoer) doorgerekend worden.

Vervolg

 

Na het intake gesprek kan het zijn dat jullie of wij niet door willen met de opdracht. Dit mag zonder opgaaf van reden. Wij zijn wel altijd benieuwd waarom een opdracht niet doorgaat. Dit horen we dan ook graag en we willen dit ook aan jullie vertellen.

De kosten en de tijdsduur wordt van te voren, in onderling overleg afgestemd en schriftelijk bevestigd. Er komen geen onverwachte kosten bij.

Als er tussentijds klachten, opmerkingen of zorgen zijn, laat het ons weten dan kunnen we er iets aan doen.

 

Waar

 

Wij werken corona proof en coachen zoveel mogelijk online. Mijn ervaring van de laatste maanden is dat online coachen prima werkt.

Toch is het vaak goed om (zeker aan het begin) in het ‘echt’ af te spreken. Om zo goed te ervaren of de juiste klik er is. Je geeft je immers toch wel bloot in een coaching-/mentoringgesprek.

Maar alles is afhankelijk van de richtlijnen van het RIVM en het kabinet.

Nieuwste artikelen

'
Wat te doen bij twijfel? 3 tips .

Wat te doen bij twijfel? 3 tips .

Nu wil ik het meteen erkennen: ik ben een van de grootste twijfelkonten die er bestaan. Maar toch, wie twijfelt er nou nooit over zichzelf of zijn beslissingen? Als jij nooit twijfelt mag je als beloning door naar de volgende ronde, maar anders, lees vooral de tips...

Kunst en antropologie

Kunst en antropologie

De bekende series van Hans Eijkelboom. Waarbij iedereen op dezelfde manier uniek is. Of het nu gaat om mannentasjes. De leuke, hippe, fluffy vestjes of streepjespolo's. Niets zo interessant als de mens in zijn/haar natuurlijke habitat. En hoe iedereen zijn best doet...

Inclusie en Deep Democracy (concept)

Inclusie en Deep Democracy (concept)

Een workshop over inclusie en deep democracy. Dat is wat ik gisteren gegeven heb. Voor mensen die politiek geïnteresseerd zijn. Nu heb ik dat natuurlijk niet alleen gedaan. Samen met Heleen van Bruggen, organisatie-psycholoog, hebben we maanden plannen gemaakt over...