Bij alles wat wij doen staan drie dingen centraal: impact, kwaliteit en visie. Wij beginnen daarom altijd met een strategische sessie. Waarin we samen met jou bekijken wat er nodig is om de opdracht tot een goed einde te brengen. We stellen vragen en gaan samen met jou op zoek naar de juiste antwoorden. Als dit klaar is maken we samen plannen en maken wij concepten.

De afgesproken producten/diensten worden in nauw overleg met jullie gemaakt. We hebben veel tussentijds overleg, wat het eindresultaat ten goede komt.

1

strategische sessie

“Waarheen leidt de weg die wij moeten gaan”, het bekende lied van Mieke Telkamp is zeer van toepassing op deze sessie. Je hebt ideeën of plannen maar hoe maak je daar nu een heldere strategie van. Wij helpen je deze te verbeelden, in een heldere strategie en in beeld (branding).

digitale strategie & ontwerp

We werken op een holistische manier voor onze klanten. We denken mee en na over de beste oplossingen. We plannen eerst met behulp van een digitale kaart en maken daarna de mooiste producten. Concrete producten, zoals een logo, een website of een animatie.

online marketing & content