Blog

Internationale vrouwendag: meer vrouwen in de politiek

Internationale vrouwendag in het teken van gemeenteraadsverkiezingen 8 maart - #internationalevrouwendag 8 maart 2018 vrouwendag internationale vrouwendag gemeenteraadsverkiezingen verkiezingen 21 maart Vandaag, 8 maart, is het internationale vrouwendag. Dit jaar...

Lees meer

Beter goed verzonnen dan slecht gejat?

Wat voor ondernemer ben jij? Een ondernemer die alles zelf uit zoekt? Of wil jij graag zien hoe anderen het doen en doe je dit dan ook? Of ben je misschien een combinatie van beiden? Je kunt niet alles zelf uitvinden. Dus beter goed gejat dan slecht (zelf) verzonnen.

Lees meer

Sociale media voor absolute beginners – 2 –

Sociale media is nuttig, leuk, hot en verslavend. Ook voor ondernemers. Maar waar begin je. Hoe werkt het en wat zijn de belangrijkste dingen om te weten. Deel 2 uit de serie: sociale media voor absolute beginners. In dit deel: hoe vertel je je verhaal.

Lees meer

Sociale media voor absolute beginners – 1 –

Een nieuwe serie voor ondernemers over sociale media. Want sociale media is hot en nuttig, maar soms ook een dingetje. Dus waar begin je. Hoe werkt het en wat zijn de belangrijkste dingen om te weten. Wij beginnen bij het begin. De eerste, en meteen de belangrijkste vraag is: waarom, waarom wil jij op sociale media? En wat hoop je daar te vinden?

Lees meer

Op naar 2018 – Fijne feestdagen

Op naar 2018 - fijne feestdagen! 26 december 2017     Bedankt voor de fijne samenwerking, de gezelligheid, de goede tips, de zware gesprekken, de misverstanden en het enorme plezier dat we het afgelopen jaar hebben gehad. Ik wens jullie heel fijne feestdagen en een...

Lees meer

Idealen zijn mooi, de werkelijkheid is weerbarstiger

Na iets meer dan één jaar in de politiek maak ik de balans op. Deze blog gaat over de kloof tussen idealen en de werkelijkheid. Wat als je idealen hebt, maar de werkelijkheid veel banaler, ingewikkeldere en belangrijker is? Geef je dan je idealen op, word je cynisch? Een blog over onmogelijke keuzes.

Lees meer

cultuur en context bepalen alles (bij communicatie)

Communiceren klinkt simpel, maar is het niet. Misverstanden tussen mensen veroorzaken conflicten, scheidingen en faillissementen. Waardoor wordt communiceren toch bemoeilijkt? Eigenlijk gaat het maar om een paar zaken. Maar die zijn wel heel belangrijk. Het gaat om context en cultuur.

Lees meer

Speciaal voor jou: e-book "sociale mediatips voor absolute beginners"